Mary Miller Jr. High County Champs

Mary Miller Junior High 7th Grade Volleyball Team won the Vermilion County Tournament last week. The team is coached by Kim Fraser. “WeAreGRF”

Comments

The Independent News embraces discussion of both community and world issues. We welcome you to contribute your ideas, opinions and comments, but we ask that you avoid personal attacks, vulgarity and hate speech. we reserve the right to remove any comment at its discretion, and we will block repeat offenders' accounts. To post comments, you must first be a registered user, and your username will appear with any comment you post. Happy posting.

Login or register to post comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
wikichiase wrote on March 08, 2017 at 9:03 am

Hj nếu bạn tìm dịch vụ thám tử thì hãy đến dịch vụ thám tử hà nội Thành ĐO nhé

moet36 wrote on March 12, 2017 at 5:03 am

Với nhiều chức năng in ấn tốt nhất, máy photocopy ricoh 6055, là một trong những là dòng sản phẩm máy photocopy tốt nhất. Có khả năng sao chép và in ấn lên tới 60 bản/phút. Là một trong những siêu phẩm của hãng máy photocopy ricoh chính hãng có mặt trên thị trường hiện nay. 

Được biết là sản phẩm xắp được nhập khẩu về việt nam. Do đó, công ty hải minh co chúng tôi sẽ cập nhật và nhập khẩu các dòng máy siêu phẩm này về việt nam trong thời gian tháng 4 tới đây. Nếu bạn đang có nhu cầu quan tâm tới dòng máy này, hay truy cập ngay http://haiminhco.com.vn để có cơ hội sử hữu dòng máy này sớm nhất.

wikichiase wrote on March 18, 2017 at 8:03 am

Nếu bạn đang tìm công ty thám tử cung cấp dịch vụ thám tử tại hà nội thì hãy đến công ty Bách Tín chúng tôi nhé